Udstillinger

Udstillinger

På denne side kan du se, hvor jeg udstiller.

Er du medlem af en kunstforening, er du meget velkommen til at kontakte mig om en udstilling. 
Du træffe mig på renefuhlendorff@godmail.dk  
eller på 21 96 14 26.

År 2021

Et brag af en genåbningsudstilling i Kulturhuset!

Tre generationer mødes i et smukt samspil, når Jessie Husum, Mikkel Svane Kristensen, Rene Fuhlendorff og Jan Skaar Jacobsen inviterer til genåbningsudstilling i Kulturhuset. Fra 6. maj kan du opleve smukke farver og former i med- og modspil, når de fire kendte, lokale kunstnere udstiller deres nyeste værker.

Der har været travlhed i ateliererne under coronanedlukningen, og de fire kunstnere glæder sig til at vise deres nyeste værker frem.

Det er fire meget forskellige lokale kunstnere, der har valgt at gå sammen om den fælles udstilling, der breder sig over både generationer og kunstnerisk udtryk.

Jan Skaar Jacobsen, Rene Fuhlendorff og Mikkel Svane Kristensen deler værksted sammen. Her maler de sammen og diskuterer om kunst. Mikkel Svane Kristensen siger:

- Vi blev inviteret til at udstille i Kulturhuset og kunne godt tænke os at få en kunstner udefra med. Det lykkedes os at overtale Jessie Husum til at deltage i udstillingen med sine værker. For os er kunst ikke aldersbestemt, men går på tværs af generationer og bliver til en form for fællessprog eller fællesnævner, man kan spejle sig i.

Jessie Husum er 82 år og uddannet billedhugger fra Århus Kunstakademi. Jessie Husum har udstillet på censurerede udstillinger i Danmark og internationalt og solgt til virksomheder, kommuner, amter og private i Danmark og udlandet. I Kulturhuset viser hun denne gang nye malerier og skulpturer.

Jan Skaar Jacobsen, Rene Fuhlendorff og Mikkel Svane Kristensen har udstillet sammen før, og Mikkel har haft en enkelt soloudstilling i Kulturhuset. Alle tre har udstillet rundt om i Østjylland blandt andet i biblioteker og gallerier. På den aktuelle udstilling viser Rene Fuhlendorff sine abstrakte spartel-malerier, Mikkel Svane Kristensen deltager med malerier, der er inspireret af stilleben, og Jan Skaar Jacobsen udstiller landskabsakvareller,

Udstillingen varer fra 6. maj til 6. juni og er åben i Kulturhusets åbningstider. På grund af corona er der ingen fernisering. Udstillingen viser alt fra små akvareller til store oliemalerier og skulpturer.

 

Art Billund Centret 2021
Hans Jensensvej 
7190 Billund.
11 sep. og 12 sep.
Fra kl. 10 til kl. 16

🙂
Kunst i Hasseris

 

Afholdes 18. og 19. september 
kl. 11.00-17.00 (lørdag) og 11-16 (søndag) i KFUM-Hallen, Hasserisparken, Under Lien 77, 9000 Aalborg
🙂

KUNST I FAVRSKOV
 25. - 26. september 2021 kl. 10 - 17
Søften Kultur og Idrætscenter
Kvottrupvej 9, Søften 8382 Hinnerup
🙂

Regionshuset. 
Damhaven 12
7100 Vejle
December 2021 + Januar 2022
🙂

 År 2022
Jeg er blevet inviteret til at være udstiller på
Nordjyllands største kunstmesse

Messecenter Vesthimmerland, Messevej 1, 9600 Aars
den 18-20 februar-2022
Jeg har sagt ja – Så ses vi
🙂

Påskemaleriudstilling i Fuhlendorff´s Have.
Påskedag og anden påskedag begge dage fra kl. 12 til kl. 17 omdanner René Fuhlendorffs sine have på Tebstrup Skovvej 10 i Skanderborg til et levnede eventyr med sine malerier.
Denne udstilling er blevet afholdt siden år 2008, og denne bliver så nummer 15.Og bliver den sidste. Jeg vil stadig sommetider afholde udstillinger på adressen men det bliver på ene anden måde

 🙂

 År 2023

Fuglsøcentret

Dragsmurvej 6  
8420 Knebel
Fra 5. januar 2023 til 31. marts 2023.